Noi producţii anime sunt disponibile pe Disney+. 16 sezoane complete din serialul „Bleach” sunt disponibile în japoneză şi engleză pe platforma de streaming.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Bleach”

De când se ştie, Ichigo Kurosaki a fost capabil să vadă fantome. Dar când o întâlneşte pe Rukia, o Secerătoare de suflete care luptă cu spiritele malefice cunoscute drept Hollows, viaţa lui se schimbă pentru totdeauna. Atunci când apare un nou inamic, Ichigo Kurosaki se întoarce pe terenul de luptă cu arma sa Zanpakuto pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie. Serialul este disponibil în japoneză şi engleză.

„Răzbunătorii din Tokyo”/ „Tokyo Revengers”

Călătorind doisprezece ani înapoi în timp, până în perioada cea mai frumoasă din viaţa lui, când era în gimnaziu, Takemichi rescrie istoria făcând alegeri diferite pentru a-şi salva iubita în viitor.

„Summer Time Rendering”

Shinpei Ajiro, a cărui prietenă din copilărie, Ushio Kofune, a murit, se întoarce în oraşul natal pentru prima dată în ultimii doi ani. Cel mai bun prieten al său, Sou Hishigata, bănuieşte că ceva nu este în regulă cu moartea lui Ushio şi că e posibil să mai urmeze alte morţi.

„Black Rock Shooter Dawn Fall” 

Suntem în 2062. Pământul s-a transformat într-o ruină după eşecul unui proiect de automatizare a forţei de muncă, moment în care Artemis, un AI, a declanşat un război împotriva umanităţii. O fată pe nume Empress se trezeşte într-un laborator de cercetare. Ea este unul dintre cei trei gardieni supravieţuitori care trebuie să distrugă Liftul Orbital înainte ca Artemis să poată finaliza construcţia acestuia.

„Tatami Maşina Timpului”/ „The Tatami Time Machine Blues” 

E data de 12 august. După ce telecomanda singurului aer condiţionat din pensiune este distrusă din greşeală, "I" concepe un plan de a se întoarce în trecut cu o maşină a timpului pentru a recupera telecomanda înainte ca aceasta să se strice. Cu toate acestea, prietenul său glumeţ Ozu nu poate rezista să nu se joace cu evenimentele din trecut, chiar dacă asta înseamnă să aducă universul în pragul distrugerii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.