Numeroase persoane considera ca sarbatorirea unui moment special este, de multe ori, la fel de importanta ca atingerea obiectivului pe care l-ai setat. Indiferent daca este vorba despre o reusita personala sau profesionala, doar stii cat ai muncit pentru obtinerea acesteia, motiv pentru care meriti o celebrare pe masura!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De altfel, de la cele mai reusite petreceri, nu lipsesc paharele cu sampanie. Bulele vinului spumant turnat in pahare elegante, precum si clinchetul pe care acestea il fac atunci cand sunt ciocnite au fost dintotdeauna asociate cu momentele fericite traite de o persoana. Respecta acest ritual si permite-i spumantului de origine franceza sa iti fie alaturi la urmatoarea reusita din viata ta.

Cand te gandesti la una dintre cele mai rafinate bauturi alcoolice din intreaga lume, iti vin in minte petreceri, evenimente deosebite, oameni speciali si ocazii memorabile. Alegerea sortimentului potrivit poate avea un impact pozitiv asupra momentului la care ai visat de atat de mult timp! Descopera, in continuare, doar cateva branduri de sampanie cu care nu poti sa dai gres!

Laurent Perrier – Excelenta la cote maxime

Creata in anul 1812 de catre André Michel Pierlot, Casa Laurent Perrier are o istorie bogata. Denumirea sa provine de la cuplul care a mostenit afacerea de la Pierlot, mai exact doamna Mathilde Perrier si Eugen Laurent. In momentul de fata, Laurent Perrier nu este doar cea mai mare afacere de familie din domeniu, ci este si singura casa de sampanie detinuta de femei.

Fiecare producator francez isi doreste sa ofere ceva nou publicului, prin care sa se faca remarcat si sa fie memorat. Insa Laurent Perrier reuseste acest lucru cu succes, pastrand metoda de productie descoperita de Bernard de Nonancourt. Produs din soiuri de struguri alese, fiecare pahar din aceasta bautura te surprinde prin prospetime si eleganta.

Totodata, este vorba despre unul dintre primii producatori care au folosit cisterne de fermentatie  din otel cu temperatura controlata. Desi tehnologia s-a modernizat, Laurent Perrier pastreaza reteta care i-a garantat faima. Unul dintre cele mai populare sortimente produse de acest brand ramane Cuvée Rosé, obtinut din soiul de struguri Pinot Noir.

Armand de Brignac – „Asul de pica” al spumantelor

Alt brand recunoscut la nivel international este Armand de Brignac, incadrat in categoria de luxury drinks. Promovata chiar de sotul lui Beyonce, rapperul american Jay-Z, aceasta bautura este ideala pentru a fi savurata in momente de sarbatoare, pe care ai dori sa le tii minte pentru totdeauna.

La fel de faimos este si designul sticlei care a fost inspirat de inventatorul minijupei, designerul de moda André Courrèges. Reprezentativ este asul de pica de pe sticla de sampanie, motiv pentru care multa lume se refera la sticlele de Armand de Brignac drept „Ace of Spades”. Directorul comercial al companiei descrie produsul pe care il ofera publicului drept o bautura „generoasa, bine structurata, fructata, cremoasa si cu note de lemn”.

Daca vrei sa te bucuri de aceste sortimente de sampanie la pret de import, trebuie doar sa accesezi platforma magazinului online BeiCeVrei. Importatorul oficial in Romania a acestor branduri renumite la nivel international iti pune la dispozitie sortimente diverse, oferte de nerefuzat si livrare rapida oriunde in tara! Astfel, te vei bucura de momente magice, in care sarbatoarea va fi pe masura succesului!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.