O autospecială ISU şi o maşină s-au ciocnit, miercuri, pe un drum judeţean din Buzău, iar patru persoane au fost evaluate de către echipajele medicale. Ulterior, autorităţile au precizat că un tânăr de 24 de ani a murit, iar trei pompieri au fost răniţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Autorităţile din Buzău au precizat ulterior că în accident a fost implicată ai autospecială a ISU şi un autoturism. 

Din primele date, impactul s-a produs între autoturismul condus pe direcţia Smeeni către Buzău de către un şofer în vârstă de 24 de ani şi autospeciala Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, care circula din sens opus şi la volanul căreia se afla un conducător auto de 35 de ani.

Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului autoturismului şi rănirea a trei pompieri, cu vârste între 23 şi 38 de ani.

Toţi cei trei angajaţi ai ISU Buzău au preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit IPJ Buzău, accidentul s-a produs, miercuri, pe Drumul Judeţean 203 D, pe raza comunei Ţinteşti.

Din primele date, două autovehicule sunt implicate în evenimentul rutier, dintre care o ambulanţă.

La acest moment, patru persoane sunt evaluate medical, iar circulaţia se desfăşoară dirijat în zona producerii evenimentului rutier.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.