Trei persoane, între care un copil, au fost transportate la spital, joi seară, după ce un autoturism şi o autoutilitară de curierat s-au ciocnit, pe DN 14, în judeţul Sibiu. Alte două persoane au primit îngrijiri medicale la locul accidentului. Traficul pe DN 14 este blocat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc pe DN 14 Târnava-Copşa Mică, fiind implicate două autovehicule.

”Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii rutieri au stabilit faptul ca maşinile erau conduse din sensuri opuse, iar coliziunea s-ar fi produs pe fondul pătrunderii pe contrasens. Un autoturism, condus de către o femeie în vârstă de 32 de ani, ar fi pătruns pe contrasens unde a intrat in coliziune cu o autoutilitară care transporta colete, condusă de un bărbat în vârstă de 44 de ani”, a precizat Poliţia Judeţeană Sibiu.

În urma accidentului, au fos rănite trei persoane din autoturism.

Potrivit ISU Sibiu, Detaşamentul Mediaş a intervenit cu două echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de stingere, alături de un echipaj SAJ Mediaş, pentru evaluare şi acordarea de asistenţă medicală pentru 5 persoane, conştiente şi neîncarcerate.

La spital au fost transportaţi un bărbat de aproximativ 37 de ani, politraumatizat, la CPU Mediaş, o  femeie de 32 de ani cu traumatism de coloană cervicală şi traumatism de bazin, şi un copil de 11 ani, cu traumatism cranio-cerebral, la CPU Mediaş.

Celelalte două persoane au primit asistenţă medicală şi au refuzat transportul la spital.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza si condiţiile în care s-a produs accidentul.

Traficul pe DN 14 este blocat. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.