Mario Lemina este aproape să devină jucătorul clubului englez Wolverhampton. Adrien Thomasson a semnat pe patru ani cu Lens, iar Timothy Weah este dorit de patru cluburi importante din Anglia şi Spania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mijlocaşul gabonez Mario Lemina a părăsit joi gruparea franceză OGC Nice pentru a se deplasa în Anglia, unde urmează să semneze o înţelegere cu Wolverhampton Wanderers. Lemina (29 de ani) mai avea contract cu Nice până în anul 2024. Wolverhampton va plăti 10 milioane de euro pentru transferul internaţionalului gabonez.

După patru ani şi jumătate, timp în care a înscris 27 de goluri oficiale pentru Strasbourg, mijlocaşul francez Adrien Thomasson a semnat un contract pe trei şi jumătate cu formaţia RC Lens. În schimbul fotbalistului în vârstă de 29 de ani, Strabourg va primi 3,9 milioane de euro.

Timothy Weah, atacantul de 22 de ani de la Lille, nu a avut un sezon bun în Ligue 1, dar a atras privirile asupra sa cu evoluţiile de la Cupa Mondială din Qatar, acolo unde a şi înscris un gol, împotriva naţionalei Ţării Galilor. În acest moment, potrivit cotidianului L’Equipe, Weah se află în vizorul echipei spaniole FC Sevilla, dar şi a trei cluburi din Anglia – Fulham, Everton şi Brighton.

Weah se află sub contract cu Lille până în iunie 2024, iar clubul francez l-a evaluat pe polivalentul atacant american la o sumă de 15 milioane de euro.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.