Poliţiştii de la Poliţia Oraşului Topoloveni au fost sesizaţi, în noaptea de Revelion, în jurul orei 04.40, cu privire la un eveniment rutier în care a fost implicat un singur autoturism, în urma căruia a fost rănită o persoană. Astfel, un tânăr de 21 de ani care se deplasa din direcţia Leordeni spre Bogaţi, în curbă uşoară la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un gard din beton şi un cap de pod. El conducea sub influenţa alcoolului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii Formaţiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că un tânăr de 21 de ani, din Bogaţi, care conducea un autoturism pe DJ 702C de pe raza localităţii de domiciliu, din direcţia Leordeni spre Bogaţi, în curbă uşoară la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un gard din beton şi un cap de pod. În urma evenimentului rutier cel în cauză a suferit leziuni, fiind transportat la o unitate medicală”, arată comunicatul de presă al IPJ Argeş.

De asemenea, cu ocazia testării cu aparatul etilotest a rezultat că cel în cauză se afla sub influenţa alcoolului, valoarea alcoolemiei fiind mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, mai indică sursa citată.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 şi 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.