Un camion încărcat cu sucuri a lovit, joi, glisiera mediană de pe Autostrada Sibiu-Orăştie, în zona localităţii sibiene Cristian. Bucăţi din parapet au ricoşat într-un autoturism, traficul pe sensul către Sibiu fiind deviat pe DN 7.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 254, pe sensul către Deva, în zona localităţii Cristian, judeţul Sibiu, un  autocamion încărcat cu sucuri a acroşat glisiera mediană şi a pătruns pe sensul opus de mers”, a transmis Centrul Infotrafic.  

Sursa citată a precizat că, în urma impactului, bucăţi din parapet au ricoşat într-un alt autovehicul.  

”Traficul rutier este oprit total pe sensul către Sibiu, circulaţia fiind deviată pe la nodul rutier de la km 270, localitatea Sălişte, pe DN 7”, a mai transmis Centrul Infotrafic.  

Deocamdată, nu se cunosc cauzele producerii acceidentului.  

La rândul lor, reprezentanţii ISU Sibiu au precizat că şoferul camionului a rămas încarcerat, fiind decedat. La ora transmiterii acestei ştiri se lucrează pentru extragerea victimei.  

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.