Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că CNAIR şi Primăria din Cluj-Napoca au semnat un document prin care va fi implementat un proiect pentru decongestionarea traficului rutier în municipiu, prin separarea fluxurilor rutiere de de tranzit de cele locale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Centura Metropolitană Cluj va deveni realitate! Prin documentul încheiat astăzi între CNAIR şi Primăria Municipiului Cluj-Napoca proiectul va fi implementat şi astfel va fi descongestionat traficul rutier în municipiu prin separarea fluxurilor rutiere de de tranzit de cele locale. Prin acest nou parteneriat (al 55 lea) continuăm aplicarea strategiei de descentralizare a unor proiecte, care aduce evident beneficii comunităţilor locale”, a scris Sorin Grindeanu, marţi pe Facebook.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.