Poliţiştii din Bucureşti au fpcut percheziţii la mai multe persoane bănuite că ar fi contractat credite bancare pe numele altor persoane, de la diferite institutii financiare, falsificând în acest sens mai multe documente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ieri, 8 decembrie 2022, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au pus în executare 3 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Ploiesti şi 3 mandate de aducere, emise pe numele a trei persoane, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infractiunilor de fraudă informatică, înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi fals privind identitatea”, a transmis, vineri, Poliţia Capitalei.  

Sursa citată a precizat că, în perioada septembrie 2021- aprilie 2022, bănuiţii ar fi contractat credite bancare pe numele altor persoane, de la diferite institutii financiare, falsificând în acest sens mai multe documente. 

”Persoanele vizate au fost conduse la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, doi dintre bănuiţi au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de aceştia fiind dispusă, ulterior, măsura controului judiciar. Cercetările sunt continuate de către Serviciul Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, a mai transmis Poliţia Capitalei.  

  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.