Un milion de oameni plătesc deja pentru noul abonament Premium, lansat recent de Telegram.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful şi fondatorul Telegram Pavel Durov a anunţat că abonamentul Premium al aplicaţiei de comunicare are deja 1 milion de plătitori.

Deşi veniturile actuale din abonamente reprezintă doar o mică parte din veniturile totale ale companiei, abonamentul poate fi deja considerat un un exemplu de succes, spune Durov.

Şeful companiei speră ca abonamentul Premium să aducă la fel de mulţi bani precum reclamele care sunt afişate în cadrul marilor canale de discuţii ale serviciului.

Abonamentul Premium a fost lansat la finele lunii iunie şi oferă o serie de funcţii suplimentare, la care restul utilizatorilor nu au acces, precum posibilitatea trimiterii fişierelor de până la 4GB, prioritate la download şi mai multe emoji-uri.

În România, abonamentul Premium costă 28 de lei pe lună.

Telegram are peste 700 de milioane de utilizatori, ceea ce înseamnă că există mult loc de creştere pentru Premium, dacă acesta va deveni mai atractiv pe viitor pentru a convinge mai mulţi utilizatori să se aboneze.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.