Fie că eşti persoană fizică, fie că ai o afacere, soluţia cea mai bună pentru a te proteja pe tine, familia ta şi compania este încheierea unei serii de asigurări, în conformitate cu riscurile la care eşti expus. Dar oferta de asigurări din piaţă este stufoasă şi, tocmai de aceea, să găseşti cea mai potrivită variantă pentu nevoile tale se poate dovedi o activitate cronofagă şi costisitoare. Iar rezultatul final este posibil să nu fie cel mai potrivit pentru tine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atunci când vrei să-şi faci o asigurare, există doua variante: fie te duci la una dintre companiile de asigurare care activează pe piaţa locală, fie apelezi la un broker. În funcţie de alegerea făcută, însă, lucrurile pot să difere semnificativ, atât în ceea ce priveşte poliţa de asigurare încheiată, cât şi preţul plătit.

O compania de asigurare îţi va prezenta produsele proprii pe care le are în portofoliu, în concordanţă cu cerinţele tale. O firma de brokeraj face mai mult de atât, pentru că brokerul adună ofertele de la toţi asigurătorii şi-ţi propune o ofertă completă cu toate variantele de asigurări existente pe piaţă.

Cum te ajută o firmă de brokeraj?

Domeniul asigurărilor a devenit extrem de vast în zilele noastre, de aceea consultanţa şi know-how-ul unui broker de asigurări a devenit indispensabilă pentru omul modern. Principalul avantaj pe care îl oferă un broker atunci vrei să închei o asigurare sau mai multe este faptul că acesta colaborează cu mai multe companii de asigurare din piaţă, prin urmare are o imagine de ansamblu asupra tuturor ofertelor disponibile. În acest fel, are o varietate de opţiuni din care poate alege pentru a-şi face planul de asigurare de care poţi să fii sigur că se va potrivi sută la sută cu nevoile tale.

Totodată, un broker de asigurări va obţine un cost optimizat pentru asigurarea sau pachetul de asigurări de care ai nevoie, pentru că, în calitatea sa reprezentant al firmelor de asigurări, poate încheia cu acestea contracte avantajoase pentru oferte de preţ mult mai bune. Consultanţă de specialitate oferă şi agentul unui asigurător, şi brokerul, dar diferenţa o face faptul că brokerul de asigurări îţi va oferi întotdeauna mai multe opţiuni, pentru că el reprezintă mai multe societăţi de asigurare.

Posibilitatea de a primi asistenţă la daune este , de asemenea, extrem de importantă atunci când închei un contract de asigurare. Chiar dacă firmele de asigurare se ocupă de instrumentarea dosarelor de daună, un broker de asigurări care are un departament specializat de asistenţă la daune, cu specialişti bine pregătiţi, gata să te ajute din momentul zero al producerii incidentului asigurat, te ajută să reduci semnificativ timpul alocat rezolvării problemei şi te scuteşte de cheltuieli inutile.

Leader Team Broker, compania de brokeraj cel mai bine cotată în România pentru pachetele inovative de poliţe pe care le creează şi serviciile de nişă pe care le oferă, atât pe piaţa locală, cât şi în 15 ţări UE, a creat un departament de daune intern, pentru a oferi sprijin şi consultanţă tuturor clienţilor săi, indiferent de asigurătorul şi produsul de asigurare alese.

Totodată, consultanţii Leader Team te vor reprezenta în discuţia cu toţi asigurătorii şi vor negocia pentru tine cele mai avantajoase oferte, în funcţie de nevoile tale, reducând costurile semnificativ. De altfel, compania oferă şi un audit al programului tău de asigurări, astfel încât să te ajute să reduci costurile iniţiale cu toate asigurările. Auditul este gratuit, iar în urma recomandărilor şi soluţiilor propuse de specialiştii Leader Team, preţul plătit pe toate poliţele pe care le ai se poate reduce cu până la 40%.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.