Opt mii de seturi de ştampile pentru copii, susceptibile a fi contrafăcute, au fost găsite de inspectorii vamali în Portul Constanţa, valoarea acestora fiind de aproape 800.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Autoritatea Naţională a Vămilor a transmis, joi, printr-un comunicat, că inspectorii vamali au verificat un container sosit din China pentru o firmă din Ucraina. 
 
“Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud  – Direcţia Regională Vamală Bucureşti, în urma unui control au descoperit  7.992 seturi ştampile pentru copii purtând însemnele mărcii comunitare ‘’SMILEY’’, reprezentând bunuri susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală pentru marca susmenţionată. Mărfurile au fost descoperite într-un container sosit din China şi aparţineau unei societăţi comerciale cu sediul în Ucraina”, se arată în comunicat. 
 
Bunurile au fost reţinute de către inspectorii vamal. Valoarea acestora, în cazul în care ar fi fost  comercializate la preţul produsului original, este de aproximativ 788.011 lei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.