O firmă din judeţul Constanţa a fost amendată de Garda de Mediu cu 100.000 de lei, după ce pe un teren al acesteia au fost găsite mai multe deşeuri, de toate tipurile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Garda de Mediu Constanţa a transmis, joi, printr-un comunicat că echipele de control au făcut verificări la o societate din localitatea Nazarcea, după ce s-au autosesizat cu privire la grămezile de deşeuri de toate tipurile aflate pe un teren cu suprafaţa de aproximativ 100 de metri pătraţi. 
 
“Societatea în cauză a salubrizat terenurile deţinute şi a depozitat toate deşeurile la limita proprietăţii, fiind identificate deşeuri reciclabile, anvelope uzate, ambalaje de plastic şi metal, deşeuri vegetale, deşeuri inerte, piese auto, filtre de ulei, ambalaje cu conţinut de produse petroliere. Totodată, societatea desfăşoară o activitate care necesită autorizaţie de mediu, existând pe amplasament mai multe rezervoare de depozitare combustibili”, a transmis Garda de Mediu.
 
Sursa citată menţionează că pentru neregulile constatate au fost date două amenzi, în valoare totală de 100.000 de lei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.