Peste 100 de sticle de vin spumant Cricova şi de coniac Tezaur, confiscate la Vama Oancea de la un cetăţean român cu domiciliul în R. Moldova aflat într-un microbuz care călătorea pe ruta Republica Moldova - Belgia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Oancea – Direcţia Regională Vamală Galaţi, în urma unui control amanunţit efectuat la intrarea în ţară asupra unui microbuz care circula pe ruta Republica Moldova – Belgia, au descoperit: 150 litri lichid incolor presupus a fi alcool; 108 sticle 0.75 litri vin spumant Cricova; 22 sticle 0.5 litri coniac Tezaur”, anunţă marţi Autoritatea Vamală.

Bunurile nedeclarate aparţineau unui cetaţean român cu domiciliul în Republica Moldova, acestea fiind reţinute în vederea confiscării.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.