Douăzeci de persoane au fost evacuate, duminică seara, în urma unui incendiu produs la un bloc din Craiova, focul fiind provocat de un scurtcircuit. Un bărbat care locuia în imobilul cuprins de flăcări a fost găsit în stop-cardiorespirator.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină la un incendiu petrecut la etajul întâi al unui bloc din Craiova, iar la faţa locului s-au deplasat o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj de prim-ajutor de la Secţia de Pompieri Craiova. În momentul în care echipele de intervenţie au pătruns în apartament  au găsit un bărbat aflat în stop cardiorespirator şi au început manevrele de resuscitare.
 
De asemenea, echipe mixte formate din pompieri şi poliţişti au bătut din uşă în uşă pentru a verifica dacă sunt şi alte persoane care au nevoie de ajutor.
În urma incendiului, aproximativ 20 de persoane au fost evacuate.
 
Focul a fost stins de pompieri care au stabilit că cel mai probabil incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.