Edward Iordănescu, selecţionerul naţionalei României, a declarat după înfrâgerea suferită joi în faţa Sloveniei că naţionala tricoloră a demonstrat că are un viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Rezultatul nu a fost unul pozitiv, dar testul a fost foarte bun. Nu-i uşor să debutezi atâţia jucători cu o echipă atât de bună.

În repriza întâi am fost timoraţi, fără chimie de joc. Au fost pe teren două echipe: una cu relaţii coerente şi una care se căuta, care îşi căuta chimia. Cu toate astea am avut o bară în acestă primă repriză. În repriza a doua cu toţii am văzut altceva, alt curaj, altă stare de spirit, altă încredere. Am marcat un gol şi puteam să facem un egal. Am convingerea că dacă marcam până în minutul 80, puteam să şi câştigăm.

Am pus accent pe foarte mulţi jucători tineri şi ne-am asumat asta. Acum vom analiza şi ne vom uita un pic la starea jucătorilor. Mergem în Moldova şi căutăm un rezultat pozitiv. Lupta mare începe în martie. Eu cred că naţionala Românei a arătat că există un viitor, ne trebuie mai multă încredere”, a declarat Edward Iordănescu.

Echipa naţională a României a pierdut joi, pe teren propriu, scor 1-2, meciul amical disputat împotriva naţionalei Sloveniei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.