ING Bank a lansat oferta dedicată studenţilor şi tinerilor începând de la 18 ani şi până la împlinirea vârstei de 24 de ani. Free@ING înseamnă că aceştia se pot bucura de ING Card Complet în mod gratuit, cu 0 comisioane pentru toate operaţiunile şi acces nelimitat la serviciul de internet şi mobile banking Home’Bank şi reduceri în ING Bazar, fără obligativitatea încasării de venituri recurente şi a efectuării de tranzacţii. În plus, toţi tinerii care îşi deschid cont la ING Bank în perioada campaniei beneficiază de un cadou de bun venit, gândit special pentru ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Când vine vorba de beneficii adiţionale unui card bancar, tinerii din România preferă în special recompensele şi reducerile, arată un studiu realizat în colaborare cu VISA. Topul preferinţelor este condus detaşat de gamificare, aproape un sfert dintre cei intervievaţi, deopotrivă studenţi şi proaspăt angajaţi, căutând să câştige recompense folosindu-şi contul bancar sau achiziţionând alte produse bancare. Următoarele două opţiuni exprimate, la diferenţă foarte mică, sunt recompensele în bani (19% pentru studenţi şi 15% pentru cei recent intraţi în câmpul muncii) şi reducerile la servicii pe bază de abonamente (14%, respectiv 15%) – în frunte cu platformele de streaming (precum Netflix sau HBO Max), servicii de livrare de mâncare (precum Tazz), închiriere de maşini şi platforme de muzică (precum Spotify). La polul opus, studiul a scos la iveală faptul că cei din segmentul de vârstă 18-23 de ani sunt cel mai puţin interesaţi de instrumentele de economisire precum calculatoarele de buget (0% pentru studenţi, respectiv 1% pentru cei proaspăt angajaţi) sau dobânzile preferenţiale la conturile de economii (2%, respectiv 1%).

„Digitalizarea face parte din ADN-ul băncii noastre, astfel că era doar o chestiune de timp până urma să lansăm o ofertă dedicată primei generaţii digitale native. Prin urmare, ne bucurăm că ING Bank pune la dispoziţia tinerilor români cel mai avantajos instrument de gestionare eficientă şi smart a finanţelor personale, mai cu seamă în această perioadă marcată de incertitudine şi de creşterea generalizată a preţurilor. Oferta ING Bank le dă acestora ocazia să se bucure la maximum de primii ani de independenţă, ajutându-i să dispună în întregime de resursele lor financiare şi chiar să economisească. Totul transparent, fără comisioane şi taxe ascunse. Mai mult decât atât, cu 0 comisioane şi 0 taxe. Iar acesta este doar începutul, căci lucrăm la dezvoltarea de noi facilităţi şi vom continua să inovăm pentru a răspunde cât mai bine la nevoile generaţiilor aflate în tranziţie către independenţă financiară. În plus, ne dorim ca acest produs să deschidă calea către educaţie financiară responsabilă pe termen lung, urmând să contribuie la o societate mai sustenabilă şi mai sănătoasă din punct de vedere financiar.”, a declarat Eleni Skoura, Head of Retail Banking, ING Bank.

Cui i se adresează oferta ING Bank pentru tineri?

Această ofertă a fost creată pentru studenţii şi tinerii începând de la 18 ani şi până la împlinirea vârstei de 24 de ani şi poate fi obţinută pe loc şi gratuit, direct din orice ING Office sau 100% online, prin intermediul aplicaţiei Home’Bank, caz în care singurul cost perceput va fi cel de livrare a cardului fizic. Indiferent de opţiunea aleasă, cardul virtual este disponibil imediat în Home’Bank, fără niciun cost.

Beneficiile ofertei ING Bank pentru tineri

Principalele beneficii ale ofertei ING Bank pentru tineri sunt:

·        0 taxe şi comisioane la tot: deschiderea şi administrarea contului, plăţi şi transferuri către/de la alte bănci, depuneri şi retrageri, intrări de la alte bănci;

·        acces nelimitat la Home’Bank, cel mai complet şi mai apreciat serviciu integrat de internet şi mobile banking din România. Printre altele, aplicaţia permite personalizarea după nevoi şi preferinţe, plata rapidă, uşoară şi în siguranţă cu telefonul mobil, precum şi plăţile instant către prietenii din ING Bank.

·        Bazar cu oferte cashback din partea unei game variate de comercianţi, disponibile din Home’Bank;

·        Round up: serviciu de economisire automată la cumpărături, disponibil în Home’Bank.

Pe lângă accesul la beneficiile de mai sus, pe perioada campaniei de lansare a noii oferte, toţi tinerii care optează pentru aceasta beneficiază de 30 de lei cashback la prima comandă la Tazz, prin ING Bazar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.