„Smile”, produs de Paramount, a debutat pe primul loc la box office-ul nord-american cu încasări 22 de milioane de dolari în acest weekend. Filmul de groază a depăşit cealaltă lansare din weekend, comedia romantică LGBTQ de la Universal, „Bros”, care a ajuns pe locul al patrulea cu venituri de 4,8 milioane de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Smile”, regizat de Parker Finn, a avut una dintre cele mai bune lansări de film horror ale anului, depăşind „Barbarian” de la 20th Century Studios (10 milioane de dolari) şi „The Invitation” de la Sony (7 milioane de dolari).

Filmul de groază o are în rolul principal pe Sosie Bacon (fiica lui Kevin Bacon şi a Kyrei Sedgwick) în rolul unei terapeute care este bântuită de halucinaţii înfiorătoare după ce a fost martoră la moartea unuia dintre pacienţii ei prin sinucidere.

Distribuţia îi mai include pe Kyle Gallner, Kal Penn, Jessie T. Usher, Caitlin Stasey, Rob Morgan şi Robin Weigert. „Smile” a atras un public compus în proporţie de 52% bărbaţi, majoritatea cumpărătorilor de bilete, aproximativ 68%, având vârste cuprinse între 18 şi 34 de ani.

„Don’t Worry Darling”, regizat de Olivia Wilde, a coborât brusc în al doilea weekend de la premieră, scăzând cu 62%. Thrillerul Warner Bros. a câştigat 7,3 milioane de dolari pentru un loc al doilea, totalul veniturilor la nivel intern ajungând la 32,8 milioane de dolari.

„The Woman King”, cu Viola Davis, a coborât pe trei, în al treilea weekend de la debut, generând venituri de 6,9 milioane de dolari. 

Relansarea „Avatar” de către Disney completează primele cinci locuri, cu încasări de 4,7 milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.