Preşedintele rus Vladimir Putin şi prinţul moştenitor al Arabiei Saudite Mohammed bin Salman, supranumit MBS, şi-au exprimat satisfacţia, într-o convorbire la telefon, la o zi după un schimb de prizonieri cu Ucraina, ”prin medierea personală a prinţului moştenitor” saudit, anunţă Kremlinul într-un comunicat, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kievul a anunţat miercuri că a obţinut eliberarea a 205 combatanţi ucraineni şi zece străini, iar Moscova a 55 de prizonieri ruşi, inclusiv a fostului deputat Viktor Medvendciuk, un apropiat al preşedintelui rus Vladimir Putin şi care este acuzat de înaltă trădare în Ucraina.

Riadul a anunţat, la rândul său, transferul în Arabia Saudită a cinci britanici, doi americani, un marocan, un suedez şi un croat.

Mai multe cadre din Regimentul Azov şi conducătorii rezistenţei de la Oţelăria Azovstal din Mariupol se află între ucrainenii eliberaţi,

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.