Procurorii fac miercuri dimineaţă opt percheziţii în judeţul Giurgiu la 3 firme şi la administratorii acestora, suspectaţi că extrag şi comercializează agregate minerale fără a avea permis sau licenţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu, au pus în executare 8 mandate de percheziţie domiciliară, la sediile, punctele de lucru, respectiv domiciliile administratorilor a 3 societăţi comerciale, din judeţul Giurgiu, având ca obiect de activitate extracţia şi comercializarea de agregate minerale”, anunţă IGPR.
 
Conform sursei citate, au loc cercetări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, într-un dosar penal în care mai multe persoane sunt bănuite de  săvârşirea infracţiunii de executarea de activităţi miniere fără permis sau licenţă.
 
Percheziţiile au ca scop descoperirea şi ridicarea documentelor contabile, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.