Meghan Markle a ales să întrerupă difuzarea podcastului său "Archetypes" în perioada de doliu pentru Elizabeth II, a anunţat luni platforma Spotify, care produce şi difuzează emisiunea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Noile episoade din Archetypes nu vor fi lansate în perioada oficială de doliu pentru Majestatea Sa Regina”, scrie pe pagina oficială a podcastului.

Lansat pe 23 august, "Archetypes" a fost conceput pentru a diseca clişeele despre femei. Cele 12 episoade ale acestui podcast sunt conversaţii „intime şi sincere” între ducesa de Sussex şi invitaţii ei, potrivit Spotify.

Trei episoade - despre Serena Williams, Mariah Carey şi Mindy Kaling - au fost lansate până acum. Podcast-ul a detronat "The Joe Rogan Experience" al controversatului prezentator Joe Rogan.

Meghan Markle, care se află în prezent în Marea Britanie alături de prinţul Harry, a apărut la funeraliile reginei alături de cumnatul şi cumnata ei William şi Kate pentru prima dată din 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.