Un tânăr în vârstă de 20 de ani, căutat de autorităţile germane pentru comiterea mai multor infracţiuni de trafic de persoane, a fost prins de poliţiştii din Botoşani într-o comună din Constanţa. El a fost reţinut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani a transmis, marţi, că poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reuşit să localizeze un tânăr de 20 de ani, din comuna Cristineşti, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare, de către autorităţile germane. 
 
“În urma activităţilor specifice desfăşurate de către poliţiştii botoşăneni, acesta a fost identificat într-o comună din judeţul Constanţa, iar cu sprijinul lucrătorilor din cadrul IPJ Constanţa a fost reţinut şi, ulterior, escortat către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, unde s-a dispus reţinerea acestuia”, se arată în comunicat. 
 
Tânărul este cercetat pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de trafic de persoane, pe teritoriul Germaniei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.