Suporterilor echipei OGC Nice le este interzis să meargă, duminică, în Corsica, la meciul cu AC Ajaccio, din etapa a 7-a a campionatului Franţei, la câteva zile după incidentele violente de la Nisa, de la partida cu FC Koln, din Conference League, a anunţat prefectura Corse-du-Sud.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un comunicat de presă publicat vineri seară, prefectura precizează că, prin decret al Ministerului de Interne, "deplasarea individuală sau colectivă, prin orice mijloace” a susţinătorilor OGC Nisa va fi interzisă între Alpes-Maritimes şi întreaga insulă. în ziua de duminică.

Această măsură este luată în special din cauza "numerelor tulburări ale ordinii publice ca urmare a comportamentului violent al anumitor suporteri ai celor două cluburi” recent.

La Nisa, joi seară, în timpul meciului din Conference League dintre Ajaccio şi FC Köln, incidente violente au avut loc, soldate cu 32 de răni'ţi.

În Corsica, duminica trecută, pe aeroport au avut loc incidente între suporterii lui Ajaccio şi Lorient, chiar după meciul dintre cele două echipe, potrivit France 3.

La OGC Nice este legitimat şi Rareş Ilie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.