"Anatomia unui clişeu", după un text de Alexandru Doru Spătaru, regia Chris Simion-Mercurian, scenografia Maria Miu, producţie a Teatrului Stela Popescu se joacă pe 11 septembrie, ora 19.30, la Teatrul de vară Herăstrău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În distribuţie Crina Matei, Ana Maria Ivan şi pianistul Nicolae Dumitru.

"Oamenii se întâlnesc şi se cunosc. Se cunosc şi apoi se despart. Se despart pentru că au avut imprudenţa de a se cunoaşte. Se despart, dar nu se uită". Tu alegi dacă accepţi imprevizibilul sau te refugiezi în iluzie. Viaţa e generoasă. Cea mai bună  prietenă te înşeală cu iubitul tău sau iubitul tău te înşeală cu cea mai bună prietenă. Ce faci ? Te răzbuni sau înţelegi ? Un spectacol despre emoţii, impulsuri, aşteptări. Despre a lăsa aceste sentimente să ne domine sau a le transforma în energie vitală care să ne permită să trăim mai departe.

Bilete se găsesc pe www.mystage.ro. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.