Căpitanul echipei de rugby a Australiei, Michael Hooper, nu va evolua în meciul test cu Argentina, de sâmbătă seară, de la Mendoza, el afirmând că are probleme personale şi "nu se simte în stare" să-şi conducă din teren coechipierii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cu toate că această decizie nu a fost luată cu uşurinţă, ştiu că este cea potrivită pentru mine şi pentru echipă în acest stadiu. Întreaga mea carieră am încercat să pun echipa pe primul loc şi nu mă simt în stare să-mi îndeplinesc responsabilităţile momentan în starea mea de spirit actuală”, a spus el într-un comunicat.

James Slipper va fi căpitan în lipsa sa, iar Fraser McReight îi va ocupa poziţia în teren. Internaţional de 121 de ori, Hooper, 30 de ani, nu a precizat dacă această pauză va dura sau dacă se referă doar la această întâlnire cu Australia. De asemenea, nu a detaliat motivele exacte ale acestei decizii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.