Un puternic incendiu a izbucnit, marţi, la un apartament dintr-un bloc din municipiul Tulcea, iar doi copii aflaţi la etajul superior au fost evacuaţi de pompieri cu autoscara. Nu au fost persoane rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină, marţi dimineaţa, pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament dintr-un bloc de locuinţe în municipiul Tulcea. 
 
"Către locul indicat au fost trimise două autospeciale de stingere şi o autoscară pentru salvarea victimelor de la înălţime. Pentru că focul se manifesta cu flacără deschisă şi cu degajări mari de fum la etajul 2 al clădirii, salvatorii au intervenit pentru salvarea eventualelor persoane rămase blocate în locuinţe la nivelurile inferioare, dar şi pentru localizarea şi stingerea incendiului. De asemenea, salvatorii au intervenit cu autoscara pentru evacuarea a doi minori surprinşi de incendiu în apartamanetul de la etajul superior”, a transmis ISU Tulcea.
 
FOTO: ISU Tulcea
FOTO: ISU Tulcea
 
Cei doi copii au fost coborâţi în siguranţă de pompieri, iar echipajul de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Tulcea i-a evaluat din punct de vedere medical. 
 
ISU a menţionat că nu au fost persoane rănite, iar cei mai mulţi dintre locatarii blocului au ieşit din imobil până la sosirea echipelor de intervenţie. 
 
Pompierii au precizat că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un aparat electrocasnic defect.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.