Primarul municipiului Piatra Neamţ, Andrei Carabelea, a anunţat că puntea pietonală de la Ştrandul Municipal va fi închisă, de vineri, precizând că a fost luată această măsură deoarece au crescut riscurile de deteriorare a elementelor de rezistenţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Andrei Carabelea a postat, joi, pe pagina sa de Facebook, că decizia a fost luată pentru siguranţa cetăţenilor. 
 
“Din păcate, este inevitabilă închiderea circulaţiei pe puntea pietonală de la Ştrandul Municipal. Am făcut tot ce a ţinut de noi pentru a evita această măsură până la începerea lucrărilor de reabilitare, însă ea este necesară pentru siguranţa cetăţenilor. Astfel, de mâine, 29 iulie, puntea pietonală care asigură accesul în Ştrandul Municipal va fi închisă. În acest sens am emis Dispoziţia
 
El a precizat că puntea pietonală va fi reabilită, dar, până când se va întâmpla acest lucru, va rămâne închisă. 
 
“Întrucât de la începutul sezonului traficul pe această punte s-a mărit considerabil, au crescut riscurile de deteriorare a elementelor de rezistenţă ce urmează să fie consolidate, motiv pentru care, pentru a nu pune în pericol siguranţa celor care aleg să traverseze puntea, suntem nevoiţi să luăm această măsură. Procedura de achiziţie a lucrărilor de reparaţii capitale, care presupun înlocuirea tuturor elementelor de siguranţă, respectiv cabluri de susţinere a punţii şi a elementelor de susţinere a grinzilor a fost reluată, iar până la finalizarea lucrărilor accesul pietonilor pe aceasta va fi interzis”, a mai transmis primarul din Piatra Neamţ.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.