Compania Naţională de Căi Ferate (CFR) SA anunţă că, miercuri, trenurile circulă dublate de locomotive Diesel pe ruta Vărădia - Conop, pe o distanţă de 26 de kilometri, din cauza unui deranjament anunţat de ENEL la reţeaua naţională de alimentare cu energie electrică. Şapte trenuri de călători înregistrează întârzieri până în prezent. Reprezentanţii E-Distribuţie Banat au precizat că a fost o avarie la linia care alimentează staţia CFR Varadia, miercuri dimineaţă fiind restabilită alimentarea acesteia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - "În cursul serii de marţi, 26 iulie, E-Distribuţie Banat a înregistrat o avarie la linia care alimentează staţia CFR Varadia, acesta fiind singurul client afectat. Echipe ale operatorului de distribuţie au intervenit încă din cursul nopţii şi au finalizat lucrările de restabilire a alimentării cu energie electrică a staţiei în cursul dimineţii de miercuri, 27 iulie. Regretăm disconfortul creat călătorilor CFR", au transmis reprezentanţii E-Distributie Banat.
 
UPDATE - "Din cauza deranjamentului la reţeaua naţională de alimentare cu energie electrică a ENEL, care a impuns măsuri speciale de circulaţie pe intervalul de staţii Vărădia - Conop, încă din cursul nopţii, 7 trenuri de călători, dintre care 4 trenuri de rang - 346, 473, 472 şi 347 - şi 3 trenuri Regio - 2027, 2763 şi 2372 -, au înregistrat, până la această oră, o întârziere totală, în graficul de circulaţie, de 436 de minute", a precizat reprezentantul CFR SA.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - "Reprezentanţii furnizorului naţional ENEL au anunţat că deranjamentul la sistemul de furnizare a energiei electrice, în partea de vest a ţării, deranjament care afectează, încă din cursul nopţii, traficul feroviar pe relaţia Vărădia - Conop, urmează să fie remediat, însă nu a fost anunţată ora de finalizare a intervenţiilor", a transmis, miercuri, purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.
 
Astfel, pentru menţinerea continuităţii traficului feroviar şi pentru evitarea opririi trenurilor în gările de pe traseu, până la restabilirea alimentării cu energie electrică a reţelei ENEL, SRCF Timişoara, în colaborare cu operatorul naţional de transport feroviar de călători - SNTFC CFR Călători, asigură tracţiune Diesel pentru trenurile care tranzitează zona afectată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.