O gospodărie din judeţul Olt a fost distrusă, duminică, în urma unui incendiu, pompierii reuşind să stingă focul după trei ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Olt a transmis că pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la o locuinţă din localitatea Valea Mare. 
 
“La locul evenimentului au fost alocate trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un autocamion, prevăzut cu bazin cu apă şi un echipaj SMURD, din cadrul Detaşamentului Slatina şi Staţiei Scorniceşti. 
 
Misiunea pompierilor, pentru lichidarea incendiului şi îndepărtarea efectelor negative, a durat aproximativ trei ore. Pe timpul intervenţiei, au fost extrase patru butelii cu gaz butan, care prezentau pericol de explozie”, a precizat ISU Olt. 
 
În urma incendiului au ars acoperişul casei, bunurile din patru camere de locuit, o anexă gospodărească, cereale, lemne de foc şi utilaje agricole. 
Pompierii au precizat că cel mai probabil cauza incendiului a fost “efectul termic prin căldură sau radiaţie”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.