Google urmează să fie interzis în regiunea separatistă Doneţk din Ucraina pentru că a promovat ”terorismul şi violenţa împotriva tuturor ruşilor şi, în special, a populaţiei din Donbas”, a declarat liderul separatist Denis Puşilin, relatează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Propaganda inumană a Ucrainei şi a Occidentului a depăşit de mult toate graniţele. Există o adevărată persecuţie a ruşilor, impunerea minciunilor şi dezinformarea”, a declarat liderul separatist Denis Puşilin, pe contul său de Telegram.

El a invocat că Google, promovează ”în mod deschis, la ordinul custozilor din guvernul SUA, terorismul şi violenţa împotriva tuturor ruşilor, şi, în special, a populaţiei din Donbas”.

”Am decis să blocăm Google pe teritoriul RPD (n.r. Republica Populară Doneţk). Asta fac ei în orice societate cu infractorii: sunt izolaţi de ceilalţi oameni”, a adăugat Puşilin.

El a precizat că dacă compania ”încetează să-şi urmeze politica penală şi revine la principiile de bază ale legii, moralităţii şi bunului simţ, nu vor fi obstacole în calea activităţii sale”.

Rusia, Siria şi Coreea de Nord sunt singurele state membre ONU care recunosc RPD ca o autoritate legitimă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.