Şapte jucători de la Paris Saint-Germain aflati în prezent în turneu în Japonia, inclusiv Kylian Mbappé, au vizitat joi Kudokan, templul judo-ului din Tokyo, însoţiţi de un ghid cu totul special, adică Teddy Riner, membru al secţiei de judo a clubului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Triplul campion olimpic, care obişnuieşte să se antreneze regulat în acest institut fondat în 1882 de Jigoro Kano, creatorul disciplinei, i-a întâmpinat mai întâi pe Marquinhos, Achraf Hakimi, Mauro Icardi, Juan Bernat şi Thilo Kehrer pentru un tur al muzeului din compania lui Tadahiro Nomura, singurul judoka care a câştigat trei medalii de aur individuale la Jocurile Olimpice (1996, 2000, 2004).

De asemenea, au fost prezenţi Djamel Bouras, preşedintele secţiei de judo de la PSG, şi Shohei Ono, dublu campion olimpic (1996, 2021).

Apoi au mers la dojo-ul Kudokan pentru o demonstraţie, înainte de a li se alătura doi invitaţi surpriză, Kylian Mbappé şi Presnel Kimpembe.

Marquinhos a evoluat de bunăvoie, apoi a fost în preajma lui Mbappé, foarte reticent la început, să se plaseze în centrul tatami-ului pentru o mică lecţie de la Ono. Campionul mondial a avut chiar onoarea de a-l putea doborî pe maestrul 73 de kg în aplauzele şi râsetele coechipierilor săi. Hakimi, Kehrer şi Kimpembe au fost, de asemenea, prezenţi la mica simulare de luptă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.