Perechea Raluca Olaru/Nadiia Kichenok (România/Ucraina), cap de serie numărul 15, s-a calificat, miercuri, în turul doi al probei de dublu din cadrul turneului de la Wimbledon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Raluca Olaru şi colega sa au dispus în două seturi de dublul Valentini Grammatikopoulou (Grecia) / Peangtarn Plipuech (Thailanda), scor 6-2, 6-3.

Olaru şi Kichenok au avut un start mai slab, fiind conduse cu 1-0 şi 2-1, dar au revenit puternic şi au câştigat primul set cu 6-2 în 33 de minute. Setul secund a început tot cu perechea Grammatikopoulou / Plipuech îm avantaj, însă Olaru şi Kichenok nu au lăsat meciul din mână şi s-au impus şi în al doilea set, cu 6-3, calificându-se în turul secund după o oră şi 9 minute de joc

În runda următoare, Olaru şi Kichenok vor întâlni perechea britanică Alicia Barnett/Olivia Nicholls.

Tot miercuri, perechea Irina Bara/Ekaterine Gorgodze (România/Georgia) a pierdut cu 3-6, 2-6 înfruntarea din primul tur cu dublul american Danielle Collins / Desirae Krawczyk.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.