Turoperatorul Paralela 45 lansează pachete de vacanţă pentru luna de miere în Turcia, Grecia, Italia, Portugalia, Spania şi Egipt, din iunie până la finalul lunii octombrie, pe zbor charter şi cu preţuri de la 573 de euro/persoană. Iunie este luna cu cele mai multe cereri de vacanţe de până acum, stimulate de începutul sezonului şi de simplificarea condiţiilor de călătorie, arată compania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”După ridicarea restricţiilor privind organizarea evenimentelor şi referitoare la călătorii, turoperatorul Paralela45 lansează pachete de vacanţă pentru luna de miere în Turcia, Grecia, Italia, Portugalia, Spania şi Egipt, din iunie până la finalul lunii octombrie, pe zbor charter şi cu preţuri de la 573 de euro/persoană. În iunie au fost listate şi zborurile charter spre Laponia, două în acest an, cu pachete de vacanţă alături de Moş Crăciun de la 2.083 de euro/persoană. Iunie este luna cu cele mai multe cereri de vacanţe de până acum, stimulate de începutul sezonului şi de simplificarea condiţiilor de călătorie”, anunţă compania.

Astfel, 40 de hoteluri şi cluburi de lux, majoritatea destinate adulţilor, sunt propuse pentru luna de miere. Cele mai multe oferte sunt pentru Santorini, insulă aflată în topul destinaţiilor pentru astfel de vacanţe, şi încep de la 1.331 de euro/persoană. Pentru Bodrum, Antalya, Marmaris sunt selectate hoteluri de lux de cinci stele, cu pachete de la 573 de euro de persoană la final de sezon estival.

Cele mai romantice locuri din Sorrento şi Sardinia sunt incluse în oferta Paralela 45 pentru luna de miere, cu oferte de la 932 de euro/persoană la cluburi de patru stele. În Hurghada, luna de miere se petrece la hoteluri de cinci stele şi costă de la 1.032 de euro/persoană, iar în Madeira, de la 858 de euro/persoană. Pentru Mallorca şi Ibiza au fost selectate hoteluri de patru şi cinci stele, la tarife de la 932 de euro/persoană. Din octombrie, oferta se completează cu destinaţii exotice pe zbor direct: Thailanda, Zanzibar, Dubai.

“Cererea este axată pe Grecia, în prezent, pentru Santorini, dar şi pentru Zakynthos. Cuplurile solicită în special hoteluri boutique, amplasate într-un cadru natural care să le ofere cele mai instagramabile fotografii. Unele au angajat chiar şi fotograf local pentru „trash the dress”. Pentru orice îşi doresc în timpul vacanţei, astfel încât să fie cea mai frumoasă din viaţa lor, au asistenţă locală din partea agenţiei. Cel mai mare buget de până acum pentru un honeymoon în Grecia (Santorini) a fost de 6.300 de euro/cuplu”, declară Ioana Burcea Sota, director de marketing Paralela 45.

Ibiza este noutatea verii la Paralela 45, zborurile charter fiind programate din 17 iunie până în septembrie, cu pachete de vacanţă de la 627 de euro/persoană şi toate taxele incluse. Ibiza este propusă de Paralela45, alături de Mykonos şi Bodrum, şi celor care vor să participe la concerte şi petreceri în vacanţa lor de vară, mai multe astfel de evenimente fiind organizate în aceste zone.

“Circuitul de vară al locurilor destinate petrecăreţilor propune petreceri de zi în cluburile de pe plajă, concerte private cu artişti locali şi internaţionali şi evenimente de lux în locuri inedite. În Mykonos avem Nammos, Principote şi Alemagou, pentru cele mai bune petreceri de vară din Ibiza putem face o vizită cluburilor Ushuaia, Pacha sau Cova Santa. Bodrumul are o viaţă de noapte de neratat, propunând turiştilor restaurante de talie internaţională precum Nusr-Et, Zuma şi Novikov”, precizează Ioana Burcea Sota.

Aproximativ 60 de zboruri săptămânale sunt în oferta companiei în această vară, cele mai multe către Grecia (21 de zboruri spre Creta/Heraklion, Creta/Chania, Rhodos, Corfu, Zakynthos, Santorini), Turcia (12 către Antalya, Bodrum şi Dalaman), Spania (13 curse spre Ibiza, Mallorca, Tenerife, Costa Brava, Costa del Sol, Costa Blanca), Portugalia (Madeira), Italia (Sorrento, Ischia, Sardinia), Cipru de Nord şi Cipru de Sud, Egipt (Hurghada), Malta, o ofertă peste cea din vara 2019.

“Asistăm la o puternică relansare, toţi doresc să călătorească oriunde, pentru că odată cu ridicarea restricţiilor majore de călătorie se poate ajunge, din nou, în orice colţ al lumii. Sunt sute şi mii de oferte, în funcţie de destinaţie, pe zboruri charter ori pentru circuite, pentru toate gusturile şi bugetele. În ceea ce priveşte zborurile charter, anunţăm turiştii că singurele modificări care ar putea  apărea sunt legate de orarul de zbor, informaţie care le este anunţată în cel mai scurt timp, şi nu poate fi vorba despre anulări de curse. Nu avem motive să anulăm curse charter. Oferta anticipată pentru acest sezon este acoperită în totalitate de cerere, ceea ce va duce, până la finalul verii, şi la vânzări mai mari faţă de 2019”, declară Alin Burcea, CEO Paralela 45.

Din vară sunt disponibile şi vacanţe în timpul iernii în Ţara lui Moş Crăciun. Înainte de sărbătoare, ori în timpul acesteia, Moş Crăciun îi aşteaptă pe români cu cadouri şi activităţi specifice, de la pregătirea turtelor cu soţia Moşului la safari la ferma de reni, snowmobile safari, pescuit la copcă ori admirat aurora boreală. În perioada de early booking pachetele de vacanţă în Laponia au o reducere de 100 de euro/persoană.   

Agenţia de turism Paralela45 a fost înfiinţată în 1990 şi vinde vacanţe cu zboruri charter în Spania, Grecia, Turcia, Portugalia, Italia, Cipru şi Egipt, şi peste 200 de circuite culturale şi istorice organizate anual pe patru continentele, ori programe pentru seniori, croaziere, vacanţe tailor made, programe de business travel.

Agenţia şi-a mărit reţeaua de agenţii, în 2021, cu cele din Craiova, Braşov, Alba Iulia, Ploieşti, acoperind un număr de 41 de oraşe, la care se adaugă agenţia online, şi a angajat 20% din personal, iar în 2022 a deschis două noi agenţii în Bucureşti şi la Oradea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.