Poliţiştii prahoveni au deschis un dosar penal în care fac verificări pentru comiterea infracţiunii de distrugere prin incendiere, după ce o cramă din localitatea Ceptura a fost cuprins de flăcări, sâmbătă seară, iar primele verificări arată că focul a fost pus cu intenţie cercetat în acest dosar este un localnic în vârstă de 28 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incendiul a avut loc sâmbătă seară, la o cramă din comuna Ceptura, fiind stins de către pompieri. Primele verificări la faţa locului au arătat că focul a fost pus cu intenţie,  iar cercetările făcute de poliţie indică drept suspect un localnic în vârstă de 28 de ani, au declarat pentru News.ro reprezentanţi ai Poliţiei Prahova.

Nu se cunosc, deocamdată, motivele pentru care bărbatul a dat foc cramei.

Duminică, în urma anchetei, faţă de bărbat a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca luni să fie prezentat unităţii de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.