Rob Edwards va antrena echipa Watford în sezonul viitor, în care va evolua în liga a doua engleză, a anunţat gruparea miercuri, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Edwards este acum antrenorul formaţiei Forest Green Rovers, din liga a patra. El îl va înlocui pe Roy Hodgson, care a preluat echipa în ianuarie, dar nu a reuşit să o salveze de la retrogradare.

Plecarea lui Edwards de la gruparea de liga a patra se face cu scandal.

"Rob avea o clauză contractuală care îi permitea să părăsească Forest Green Rovers în orice moment pentru a discuta oportunităţi de angajare la alte cluburi, iar <viespile> sunt încântate să confirme că discuţiile noastre au avut succes astăzi", a precizat Watford, într-un comunicat.

Cu toate acestea, clubul Forest Green a susţinut anterior că antrenorul său a fost abordat de Watford fără să fi fost informat.

"Suntem dezamăgiţi de faptul că sprijinul, loialitatea şi onestitatea noastre faţă de Rob au fost recompensate în acest mod, cu negocieri care se desfăşoară pe la spatele nostru. Nu am avut niciun contact cu Watford, iar acest tip de comportament dă o reputaţie proastă fotbalului. Îi mulţumim lui Rob pentru toată munca sa la FGR, îl iertăm pentru modul în care a plecat şi îi dorim succes", a precizat Rovers, într-un comunicat.

Edwards, 39 de ani, a mai antrenat în Championship o perioadă scurtă, în sezonul 2016/2017, când a fost interimar la Wolverhampton după demiterea lui Walter Zenga. În rest, experienţele lui de tehnician au fost la echipe de ligi inferioare şi la formaţii de tineret şi juniori.

Cu trei meciuri înaintea finalului sezonului, Watford ocupă locul 19 cu 22 de puncte în clasamentul Premier League şi nu mai poate evita retrogradarea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.