Opt persoane au fost reţinute, vineri, de poliţiştii doljeni, după ce s-au bătut pe o stradă din Craiova, în ziua de Paşte, cu acest prilej fiind sparte geamurile mai multor maşini aflate în zonă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat că poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie Craiova au reţinut, vineri, pentru 24 de ore, cinci bărbaţi şi trei femei, toţi din Craiova, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
 
“Cele opt persoane sunt bănuite că în seara zilei de 24 aprilie, în timp ce se aflau pe strada Bârseşti, din municipiul Craiova, s-ar fi lovit reciproc, incident în urma căruia ar fi fost distruse geamurile mai multor autoturisme, fiind tulburată ordinea şi liniştea publică.  În urma percheziţiilor desfăşurate de poliţiştii Secţiei nr.2 Poliţie Craiova, au fost ridicate 43 de obiecte contondente, spray-uri iritant lacrimogene şi obiecte tăietor-înţepătoare”, se arată în comunicat. 
 
Cele opt persoane reţinute au între 18 şi 44 de ani. Acestea au fost duse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.