Consiliul Concurenţei a anunţat joi că a aprobat tranzacţia prin care Geiger Group România SRL preia societatea Consal SRL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Concurenţei a aprobat tranzacţia prin care Geiger Group România SRL preia societatea Consal SRL. Geiger Group România SRL, care aparţine grupului de firme deţinut de familia Geiger din Germania, este o societate de tip holding, care administrează participaţiile Grupului Geiger din România”, anunţă autoritatea de concurenţă.

”În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, precizează autoritatea de concurenţă.

Firmele din Grupul Geiger active România execută, în principal, lucrări de construcţii de drumuri, inclusiv reparaţii şi întreţinere, lucrări de construcţii şi reparaţii de poduri, lucrări edilitare de apă şi canalizare, lucrări de construcţii civile şi industriale la cheie. De asemenea, Geiger Group România SRL pune la dispoziţia companiilor din grup, active în România (Geiger Transilvania SRL şi Geiger Proiecte Construcţii SRL), bunuri mobile şi imobile pe baza contractelor de închiriere, precum şi resursele materiale necesare (pietriş, nisip, balast) în vederea executării lucrărilor de construcţii.

Consal SRL execută, în principal, lucrări de construcţii de drumuri, inclusiv reparaţii, şi lucrări de construcţii de reţele edilitare de apă şi canalizare.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.