Ministerul Educaţiei arată că, până joi, au fost primite 2.008 cereri pentru înscrierea unor elevi şi preşcolari din Ucraina în unităţi de învăţământ din România, ca audienţi. Peste 1.700 de copii ucraineni au fost deja înscrişi în şcoli şi grădiniţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform Ministerului Educaţiei, datele centralizate şi comunicate de inspectoratele şcolare judeţene arată că, în ceea ce priveşte înscrierea în unităţi de învăţământ din ţara noastră a elevilor şi preşcolarilor refugiaţi din Ucraina, la 21 aprilie sunt depuse 2.008 cereri pentru înscrierea ca audienţi (dintre care 667 de preşcolari şi 1.341 de elevi).

Totodată, 1.746 de copii au fost repartizaţi/înscrişi deja ca audienţi în şcoli şi grădiniţe (dintre care 620 de prescolari şi 1.126 de elevi).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.