Regina Marii Britanii, născută la 21 aprilie 1926 şi care a urcat pe tron în februarie 1952, sărbătoreşte a 96-a aniversare joi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu o zi înainte, familia regală a publicat pe reţelelel de socializare o nouă fotografie a suveranei. 

 

Elizabeth a II-a aeste fotografiată în picioare, între doi ponei, Bybeck Katie şi Bybeck Nightingale, în grădinile Castelului Windsor. Fotografia a fost făcută „luna trecută”, precizează contul oficial al familiei regale. 

Fotografia a fost publicată de Royal Windsor Horse Show, un spectacole la care regina a asistat în fiecare an din 1943. 

Imaginea a fost făcută de Henry Dallal, care a fost desemnat să realizeze un portret oficial al suveranei cu ocazia aniversării a 90 de ani, scrie cotidianul britanic Daily Mail. 

Aceasta a fost publicată la câteva zile după ce prinţul Harry şi Meghan Markle au vizitat-o pe regină. 

Într-un interviu difuzat miercuri de postul american NBC, prinţul a vorbit despre reîntâlnirea cu bunica sa şi relaţia lor. „Are un foarte bun simţ al umorului”, a explicat el, adăugând că este calitatea pe care o apreciază cel mai mult la suverană. 

„Avem o relaţie foarte specială. Vorbim despre lucruri pe care ea nu le poate vorbi cu nimeni altcineva”, a asigurat Harry. 

„Cred că s-a săturat de zile de naştere”, a spus el. Prinţul Harry a spus că a vurt mai presus de toate să se asigure că regina „este protejată şi că are oamenii potriviţi în jurul ei”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.