Un tânăr de 19 ani, arestat preventiv, a evadat, pe geam, din sediul Secţiei 15 Poliţie din Bucureşti, unde era audiat într-un dosar de furt calificat. El a fost prins după circa o oră, poliţiştii făcând cercetări pentru evadare. Totodată, se fac verificări în ceea ce priveşte modul în care poliţiştii şi-au îndeplinit atribuţiile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"La data de 11.04.2022, în jurul orei 11.30, un tânăr de 19 ani, arestat preventiv, a evadat dintr-un birou al Secţiei 15 Poliţie, prin escaladarea unui geam, în timp ce se afla la audieri, într-o cauză de furt calificat, împreună cu apărătorul său. Tânărul avea mâinile încătuşate", a anunţat Poliţia Capitalei.
 
După aproximativ o oră, el a fost prins de poliţişti din cadrul Secţiei 16.
 
În acest caz se fac cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, pentru evadare.
 
De asemenea, au fost dispuse verificări, prin structura de control intern, cu privire la modul în care poliţiştii şi-au îndeplinit atribuţiile în acest caz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.