Florin Cîţu a discutat, miercuri cu vicepreşedintele Băncii Mondiale Anna Bjerde despre deficitul bugetar, criza din Ucraina, reforma sistemului de pensii şi tranziţia către energie şi resurse regenerabile. Liderul PNL a mai anunţat că preşedintele Băncii Mondiale va vizita România în luna aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Reforma sistemului de pensii, deficitul bugetar, tranziţia către energie şi resurse regenerabile şi criza umanitară din Ucraina au fost câteva dintre subiectele pe care le-am discutat cu vicepreşedintele Băncii Mondiale, Anna Bjerde. Vicepreşedintele Băncii Mondiale a apreciat România pentru faptul că a fost prima ţară din Uniunea Europeană care a inclus reformarea sistemului de pensii în PNRR”, a scris Florin Cîţu, miercuri pe Facebook.
 
El a adăugat că „un alt aspect important în cadrul discuţiei a fost deficitul bugetar şi planificarea resurselor astfel încât bugetul de anul acesta să fie sustenabil şi inclusiv”.
 
„Avem criza umanitară a refugiaţilor din Ucraina pentru care avem nevoie de resurse şi o bună planificare a acestora. L-am invitat pe preşedintele Băncii Mondiale să vină în România. Va veni în luna aprilie”, a mai spus liderul liberalilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.