Ministrul Energiei, Virgil Popescu, fusese invitat luni, la solicitarea USR, la "Ora Guvernului" din plenul Camerei Deputaţilor, pe tema situaţiei aprovizionării cu gaze şi energie electrică. Ministrul a transmis Legislativului programul său, luni aflându-se la Praga, pentru discuţii cu oficali americani, pe programul nuclear civil şi a arătat că va veni cu proxima ocazie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dezbaterea politică din plenul Camerei era programată de la ora 16,00 şi era intitulată "După 2 ani şi jumătate de mandat al ministrului Popescu suntem mai dependenţi de gaze ruseşti. Cum ne asigurăm securitatea aprovizionării cu gaze şi energie electrică?", la solicitarea grupului parlamentar al USR.

Ministrul Virgil Popescu a trimis Camerei Deputaţilor o informare cu programul său pe pe săptămâna aceasta, care arată că astăzi este la Praga unde se vede cu o serie de oficiali americani, ca sa discute de programul nuclear civil, a transmis departamentul de comunicare al grupului PNL din Camera Deputaţilor. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.