Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Gabriel Lazany, anunţă, luni, că au început lucrările la Faza I a proiectului de construire a unui nou pavilion la Spitalul Judeţean Bistriţa. Valoarea acestui proiect este de 5 milioane de euroi, banii fiind alocaţi de Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud. Faza a doua, în valoare de 50 de milioane de euro, este pregătită pentru PNRR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi au început lucrările la Faza I al celui mai mare proiect de investiţii în sistemul public de sănătate din judeţul Bistriţa-Năsăud, realizat de Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa în parteneriat cu Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud: "Extindere pavilion spital prin construirea unui corp de clădire 2S+P+4E cu pasarelă de trecere între clădirea existentă şi cea propusă", a scris, luni seară, pe Facebook, Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Gabriel Lazany.  

Potrivit acestuia, Faza I cuprinde lucrări de relocare şi demolare clădiri tehnice şi administrative (centrală termică, staţie producţie oxigen medical, posturi de transformare, rezervă strategică de apă şi staţie de pompare, depozit temporar deşeuri medicale etc.). 

Valoarea investiţiei pentru Faza I, aproximativ 5 milioane euro, este asigurată integral de Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud 

Valoarea investiţiei pentru Faza II se ridică la aproximativ 50 milioane euro.  

”Finanţarea urmează a fi asigurată prin PNRR şi cofinanţare Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud”, a mai precizat managerul unităţii medicale.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.