Jucătorii Serge Gnabry şi Eric Maxim Choupo-Moting au fost ţinta unei glume rasiste a unui angajat al clubului Bayern Munchen, informează Bild, citat de marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un magaziner şi-a invitat fiica la centrul de pregătire al clubului pentru a face o vizită. În timp ce îi arăta locul lui de muncă, a dat peste cei doi jucători de la prima echipă şi i-a spus în glumă copilului său: "Nu trebuie mi-i aduci acasă!"

Alţi angajaţi ai clubului, prezenţi la faţa locului, au auzit ce a spus acesta şi au informat conducerea grupării bavareze. Bayern a reacţionat imediat şi a dat afară persoana implicată. Clubul a acţionat cu discreţie, pe plan intern şi nu a publicat niciun comunicat de presă.

Angajatul concediat lucra de peste zece ani pentru Bayern Munchen.

În 2020, a existat un caz similar la Bayern, în timpul unui campus de vară. Atunci, un antrenor de copii şi juniori a fost concediat pentru că folosise termeni rasişti într-o conversaţie despre anumiţi jucători.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.