Niro Investment Group susţine refugiaţii chinezi care au venit pe teritoriul României în urma conflictelor militare din Ucraina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru cât timp va fi nevoie, compania va asigura cazarea şi masa celor care până de curând locuiau în Ucraina.

Niro Investment Group colaborează îndeaproape cu Ambasada Republicii Populare Chineze în România şi a mobilizat si traducători şi voluntari din cadrul Centrului comercial şi logistic Dragonul Roşu unde activează cea mai mare comunitate chineză din sud-estul Europei.

„Este în puterea noastră atât colectivă cât şi individuală să îi ajutăm pe cei care fug din calea războiului şi să fim alături de ei în aceste momente dificile. Niro are infrastructura şi capacitatea de a ajuta concret refugiaţii chinezi din Ucraina cu masă, cazare, transport şi orice alt tip de ajutor necesar. Mai mult decât atât, la Dragonul Roşu activează cea mai mare comunitate chineză din sud estul Europei şi întotdeauna a existat un puternic sentiment de solidaritate şi susţinere socială în situaţii critice. Au ajuns deja în România o parte dintre refugiaţi - este copleşitor să vezi atât de multe familii tinere şi numeroşi copii care au stat  pe drumuri zile întregi, în condiţii dificile; ne-a impresionat în mod special o mamă  însărcinată care mai are deja o pereche de gemeni bebeluşi. Românii sunt solidari cu drama refugiaţilor şi acum este poate cel mai bun moment ca să arătăm ce poate face o comunitate unită!”, a declarat Catalin Dragota, director general Dragonul Roşu, parte a Niro Investment Group.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.