Războinicii au pierdut, luni seară, Jocul de Imunitate la „Survivor România” de la Pro TV. Emisiunea a fost lider de audienţă cu 1,9 milioane de telespectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Luni seară, Faimoşii şi Războinicii au pornit pe traseu în lupta pentru Imunitate fără CRBL şi Relu care trăiau primele lor zile departe de triburi. Motivaţi după ce au pierdut un om săptămâna trecută, Faimoşii au început jocul incredibil, conducând cu 7 la 0. Chiar dacă Războinicii s-au apropiat, Marian Drăgulescu a adus victoria pentru echipa lui!

La proba pentru Imunitate Individuală, Războinicii au dat tot ce au avut mai bun, însă Blaze şi Ştefania Ştefan au fost cei care au avut câştig de cauză. Astfel, în urma voturilor exprimate la Consiliul de Nominalizare, Doru Răduţă, Oana Ciocan şi Elena Matei au ajuns la decizia celor de acasă. Unul dintre ei va părăsi curând competiţia. 

Ediţia de luni seară a fost lider absolut de audienţă, în intervalul orar 20.27 - 24.00. În rândul publicului naţional, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, Pro TV avea 10.6 puncte de rating şi 31.9% cotă de piaţă, faţă de locul 2 care avea de peste 2 ori mai puţin, înregistrând  4.6 puncte de audienţă şi 13.8% share. De-a lungul difuzării, peste 1,9 milioane de românii au urmărit jocul condus de Faimoşi de la un capăt la altul, iar în minutul de aur, la ora 22.20, aproape 2,5 milioane de telespectatori erau în faţa televizoarelor.

De la 20.30, cele două echipe reintră pe traseu pentru o nouă miză în Jocul de Recompensă. În plus, finalul serii îi va surprinde pe concurenţi la Consiliul de Eliminare unde Războinicii vor pierde un membru al echipei.

Ca de fiecare dată, după finalul emisiunii, pe VOYO, Zanni le aduce spectatorilor „Survivor: Extrashow!”. O fostă concurentă Survivor România din sezonul trecut vine în emisiune pentru a comenta situaţia actuală din competiţie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.