Mai mulţi jucători ai echipei Bayern Munchen au primit ameninţări cu moartea printr-o scrisoare anonimă, a confirmat un purtător de cuvânt al poliţiei pentru agenţia de presă germană DPA, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Investigăm suspiciunea de ameninţări şi tulburarea ordinii publice cu săvârşirea unei infracţiuni”, a spus poliţia, care nu a oferit mai multe detalii despre anchetă.

Scrisoarea îi menţionează pe fotbaliştii Robert Lewandowski, Manuel Neuer şi Serge Gnabry şi a fost primită la 12 ianuarie de clubul din divizia secundă St. Pauli, care a predat-o poliţiei, relatează Bild.

"Foc şi moarte pentru porcii murdari ai lui Bayern”, se arăta în scrisoare, referindu-se la jucătorii numiţi mai sus. Clubul din München nu a dorit să comenteze incidentul.

Bayern joacă, miercuri, în deplasare, cu FC Salzburg, în manşa I a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.