Fata de 13 ani răpită din Tălmaciu, judeţul Sibiu, a fost găsită. Ea era în compania unui băiat de 13 ani care a fost dus la Poliţie. Alerta ”Răpire copil” a fost ridicată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urmă cu puţin timp, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu au reuşit depistarea minorei Căldărar Maria, în municipiul Sibiu. Minora nu a fost victima vreunei infracţiuni comise cu violenţă. În aceste condiţii, alerta de răpire este ridicată”, a transmis, joi, Poliţia Română.  

Sursa citată a precizat că la sediul IPJ Sibiu este condus un tânăr de 13 ani, în prezenţa căruia se afla minora la momentul depistării, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs răpirea acesteia.  

De asemenea, poliţiştii fac cercetări pentru a stabili toate persoanele implicate. La momentul răpirii, erau patru persoane care au obligat fata de 13 ani să urce într-o maşină.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.