O femeie de 63 de ani, din Timişoara, a fost atacată, duminică, de doi câini ai unei vecine, în propria sa curte. Animalele au pătruns pe proprietatea învecinată pe sub un gard. Proprietara animalelor a fost amendată cu 500 de lei şi i-a fost întocmit dosar penal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Femeia atacată locuieşte în Timişoara, pe strada Ioan Slavici. Potrivit IPJ Timiş, un apel la numărul de urgenţe 112 a anunţat incidentul.
 
"În urma verificărilor efectuate a reieşit că cei doi câini, ce aparţin unei femei, în vârstă de 63 de ani, ar fi pătruns în curtea persoanei vătămate, o femeie de 63 de ani, pe sub gardul de despărţire al celor două proprietăţi”, transmite IPJ Timiş. 
 
Proprietara câinilor a fost amendată, cu suma de 500 de lei, conform O.U.G. nr. 55/2002, privind regimul de deţinere al câinilor periculoşi sau agresivi.
 
Totodată, în cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de "neluarea de către proprietarul câinelui sau deţinătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane".
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.