Amatorii de păcănele online se împart în jucători care doresc să se distreze fără să investească mulţi bani, accesând în special sloturi care acordă câştiguri mai mici dar dese, şi în „vânători de comori”, jucători care preferă sloturile cu jackpot.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un jackpot este foarte greu de prins. Este nevoie de un buget generos şi de multă răbdare, dar fiecare secundă de aşteptare merită. SlotV Casino este unul dintre cazinourile online care au în ofertă multe jocuri în care marele câştig depăşeşte, de multe ori, şase zerouri. Iată care sunt cele mai apreciate sloturi cu Jackpot în 2022, potrivit accesărilor înregistrate de la începutul anului şi până în prezent:

5. Dice 81

Obiectivul jucătorului este să obţină 4 simboluri identice pe cele patru role, aliniate pe una dintre cele 81 de linii de plată. Clovnul este cel mai valoros simbol din jocul de bază, îndeplinind totodată şi rolul de Wild. Aşa cum sugerează şi numele acestui slot, simbolul central este reprezentat de zar (Scatter). În cazul în care se opresc trei astfel de pictograme pe ecran, se dă cu zarul pentru a se afla numărul de rotiri gratuite primite. Dacă pe role se stabilizează patru simboluri zar, atunci aruncarea se face cu două zaruri, aşadar jucătorul poate beneficia de până la 12 învârtiri gratuite.

4. Halloween

Este produs de EGT, iar una dintre funcţiile speciale specifice este reprezentată de cele patru jackpoturi progresive asociate cu culorile cărţilor de joc. „Modul Jackpot” poate fi declanşat de orice valoare a mizei, în mod aleator. În ceea ce priveşte jocul propriu-zis, trebuie spus că este inspirat din sărbătoarea de Halloween, iar atmosfera autentică este creată de simbolurile vampir, păianjen, pisică neagră, liliac. Dovleacul tradiţional este simbol Wild, ca şi pictograma care reprezintă mătura şi pălăria de vrăjitoare. Există şi un simbol Scatter, cartea, care declanşează zece rotiri gratuite cu multiplicator x2. Este un slot cu 20 de linii de plată.

3. Blue Heart

Fructele sunt înlocuite de pietre preţioase albastre, roşii, verzi, galbene şi violet. Diamantul albastru este cel mai valoros, fiind şi simbol Wild care înlocuieşte toate simbolurile cu excepţia pictogramei care reprezintă vitrina magazinului de bijuterii (simbolul Scatter). Scatter-ul se poate opri pe rolele 2, 3 şi 4, aducând o serie de zece rotiri gratuite. În cadrul seriei, pot fi declanşate alte zece învârtiri suplimentare. Slotul are Jackpot Cards pe patru niveluri şi 100 de linii de plată.

2. Fast Money

Are numai 10 linii de plată, însă duce cu gândul la câştiguri de top prin simbolurile prezentate: avioane private, yacht-uri, maşini de lux. Simbolul Wild este pictograma unei vile cât un palat, iar Scatter-ul este o servietă plină cu bani. Minim trei serviete oprite pe role iniţiază o serie de 15 rotiri gratuite cu factor de multiplicare 3x. Seria se poate repeta dacă în timpul ei „aterizează” pe role alte trei sau mai multe serviete. Cele mai valoroase simboluri obişnuite sunt bărbatul şi femeia din înalta societate, el semănând cu Al Pacino, din „Scarface”.

1. Great Empire

Este inspirat din povestea dinastiei chineze Ming. Jucătorul este întors în timp, prin intermediul pictogramelor cu vestigii atestate din acea perioadă (precum statuetele din bronz). În acelaşi timp, pe role apar simboluri reprezentative pentru civilizaţia chineză: samuraiul, ursul panda, floarea de nufăr, casa tradiţională pe mai multe niveluri – care este şi simbol Scatter. Amuleta „Ying şi Yang” este simbol Wild, ajutând la formarea combinaţiilor câştigătoare. Atunci când este declanşată funcţia „Freespins”, jucătorul are de ales: 5 rotiri gratuite cu 3 simboluri Wild sau 10 rotiri gratuite cu 2 simboluri Wild sau 15 rotiri gratuite cu un singur simbol Wild.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.